22 de desembre de 2017

COLORS, FORMES I NÚMEROSHola famílies!!!
Aquesta setmana, amb suport didàctic Montessori, hem treballat: els colors, les formes i els  números.

COLORS: VERMELL, GROC, BLAU I VERD

Hem pintat els forats de les oueres dels quatre colors bàsics,  i els quadrats de colors que tenim a l'aula, per apilar, els hem utilitzat per relacionar i identificar el color de la peça amb el corresponent a l'ouera.

 


 

Ha estat fàcil i entretingut dur a terme aquesta activitat. Hem consolidat la nostra destresa òcul-manual, la pinça, la concentració i l'atenció.

 

 També ha estat divertit compartir aquestes estones amb els companys i poder donar un cop de mà al del costat. Hem après a compartir!!!

Fer la pinça i alhora fer força per aconseguir obrir un estri, és un treball difícil i esgotador, doncs els hi he fet unes rodones on apareixen els quatre colors (vermell, blau, verd i groc) que durant tot aquest curs anirem trobant en moltes activitats que farem. Al mig de les taules els hi he posat pinces d'estendre la roba dels mateixos colors, hi havien de col·locar-les al lloc correcte segons color. Ha estat complicat...
 
Mireu que interessats estan tots!!!
 

 

Ens ha costat una mica, això d'obrir una pinça fent força té la seva dificultat.
Però després de fer-ho moltes vegades hem aprés!!!

 
 

 

I per treballat els números (anomenar i relacionar ) fins al quatre, he fet quadrats de cartolina dels colors bàsics, els he dividit en quatre parts i en cada un dels espais he posat gomets des de l'u fins al quatre.
Amb l'objectiu que els nens/es relacionin quantitats iguals.

Quants goments i números ens ha posat l'Imma, això si que es difícil!!!

 
 

 

  


 

Esperem que us hagi agradat i que a casa també practiqueu activitats com aquestes.                                                                            PETIT MONCap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.