27 d’octubre del 2017

ELS CONILLETS TREBALLEM LA PSICOMOTRICITAT FINA

En aquestes sessions hem estat treballant la psicomotricitat fina.La psicomotricitat fina té relació amb l'habilitat motriu de les mans i els dits. És la mobilitat de les mans centrada en tasques com el maneig de les coses; orientada a la capacitat motora per a la manipulació dels objectes, per a la creació de noves figures i formes, i el perfeccionament de l'habilitat manual.

L'activitat motriu de la pinça digital i mans, forma part de l'educació psicomotriu de l'escolar. La seva finalitat és la d'adquirir destreses i habilitats en els moviments de les mans i dits.


Aquests dies, hem realitzat dues activitats per afavorir la psicomotricitat fina.
La primera d´elles ha estat l´elaboració per part de la Sonia de taulells sensorials creats amb objectes quotidians.Els taulells sensorials són un bon mecanisme d´aprenentatge  , desperten la curiositat, l´experimentació , la investigació ,l´atenció i ajuden en el pels rocés evolutiu dels nens.
Als nens els hi agrada molt trobar objectes nous , amb els que s´entretenen observant,comparant,tocant i valorant sensacions diferents.
Aquí us hi deixem un petit recull d´imatges de l´activitat.






 



 



 



 

 




















La segona activitat ha estat ràpida , fàcil i divertida!!!! A sobre de la taula ens hem trobat un paper per pintar i uns cotxes amb retoladors enganxats a darrere. Us imagineu que hem pogut fer amb aquests materials???...correcte!!!! hem fet circular els cotxes amb els retoladors darrere per sobre del paper i ens ha quedat una bonica obra d´art que hem penjat a la porta d´entrada a la classe .
Ha sigut una activitat que als nens/es els hi ha agradat molt i els ha servit per relacionar-se entre ells (intercanviant els cotxes),per jugar junts, per adonar-se que poden fer creacions i sobretot per la habilitat oculo-manual que la activitat requereix.
Voleu veure com ens ho hem passat i el resultat de la nostra feina??? feu un cop d´ull a les imatges següents...















 

Desitjem que us hagui agradat la nostra feina i les imatges que ho reflexen , fins aviat!!!!

                                                                                         PETIT MON

1 comentari :

  1. Que chulo.me encanta, que ideas mas divertidas para aprender y jugar!!!! Yolanda mama Leo

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.