24 de febrer del 2017

TREBALLEM ELS SENTITS I EL NOSTRE COS

Els esquirols aquests dies hem estat treballant els cinc sentits i el nostre cos, ho hem fet a través de les activitats que realitzem a l'aula setmanalment, com pot ser: a l'estona de música, els dijous a motricitat, amb l'explicació de contes i amb la plàstica.
Dilluns l'Imma ens va deixar una sorpresa al racó dels contes. Era un conte nou que tenia per títol:  "El país dels cinc sentits" És la història d'un país on viuen els cinc sentits i  narra l'experiència de cada un d'aquests per separat.  Estan cansats d'aquesta situació i decideixen unir-se i així van crear la persona. Aquest conte ens ha ajudat a entendre millor per a què serveixen algunes parts del nostre cos. Hem parlat de l'olfacte, l'oïda, el tacte, el gust i la vista. Aquests cinc sentits  els hem treballat olorant elements de l'entorn, escoltant cançons i sons, tocant diferents objectes, menjant i mirant tot el que ens envolta.

Durant tota la setmana hem escoltat aquest conte i hem estat molt atents 


 Un cop treballat el conte hem fet un mural. Un company s'ha estirat sobre el paper d'embalar i l'Imma ha marcat la seva silueta.

 

 Més tard l'hem pintat amb rodets i pintura de color blau entre tots.


 L'hem retallat i enganxat a la paret de l'aula. Al seu voltant hem col·locat les fotos de les parts del cos que utilitzem per profunditzar en els sentits.
 


A través de la música i la dansa també descobrim les possibilitats de moviment del nostre cos. Aquí us deixo un vídeo que mostra una de les cançons amb les quals treballem la temàtica de les parts del cos i el seu ball.Fins aviat!!!


1 comentari :

  1. Ohhhh que macu el conte! I el video m'encanta. Moltes gràcies per penjar-ho.

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.