2 de desembre del 2016

Poupurri d´activitats dels conillets

Moltes vegades , els pares , us pregunteu ( i hem pregunteu) que fan durant el dia els vostres petits i com s´ho passen durant l´estona de l´escola.
És per això que us volem ensenyar una mica de tot allò que ens ho fa passar molt bé.
Com veureu a continuació per divertir-se no cal buscar les millors joguines i les més el.laborades, ens basta amb materials quotidians.
Una de les nostres sessions preferides és el joc heurístic. Amb diferents materials hi podem trobar diversió fins i tot amb una capsa d´ous buida!!!!!


























Un altre activitat que ens agrada i ens entretén molt es jugar amb paquets de tovalloletes buits : obrir i tancar, olorar , fer soroll,... un material tant simple i que ens ho fa passar molt bé!!!




























Un altra activitat que ens resulta molt divertida és  jugar amb mocadors!!!!! Agafem la capsa de teles i el calaix de mocadors i barrets... i quin món més divertit!!! Juguem a amagar-nos a sota , a tapar-nos, a posar-nos guapos...i moltes coses més!!! Mireu,mireu...






 





















Per ultim us volem mostrar una mica de les nostres destresses a la classe de psicomotricitat, encara a alguns de nosaltres hi han coses que ens fan por fer-les però de mica en mica anem agafant confiança i cada vegada ho fem més bé.











I fins aquí un petit resum de la classe dels conillets ,que s´acomiaden fins a la propera entrada bloggera.Desitgem que gaudiu de les imatges!!!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.