1 d’abril del 2016

Anem a la granja!


La classe dels cargols i els esquirols inaugurem l'entrada al tercer trimestre del curs amb una sortida ben especial! Vam marxar a passar el día a la granja Canpidelaserra a Castellbisbal.

Després d'un trajecte en autocar, arribem al nostre destí i les monitores ens venen a rebre. Comença l'experiència! Som-hi!
 La 1ª visita va ser als conillets! Que suaus i quines orelles més llargues. No van escatimar en acaronar-lo i agafar-lo. Us puc asegurar que no els feia gens de por.Vam quedar prendats! Poder us demanen un com a mascota!

A continuación vam veure les cabretes.
 

 Tenen gana, donem-li's una mica de pinso de la nostra mà.
Ai, ai que fan pessigolles!Ara anem a veure ovelles!
I aquesta vegada... en comptes de pinso les hi preparem un bibe!
I ara, el señor gall ens deleita amb la seva cresta i el seu plumatge!


També vam veure 2 petits porquets. Aquests no els vam poder acaronar pequè no es hi agradava que els agafessin i es posaven a xisclar.Els deixem descansar i continuem el recorregut!

La vaca ens espera per menjar una mica de pà!

I per acabar... un passeig en pony!


I per últim l'activitat sensorial en la qual la monitora ens va explicar algunes coses sobre els sentits i vam anar descobrint els animalets que s'amagaven al tren...
Què cansats que vam acabar! Després de tot aquest recorregut vam dinar uns macarrons i unes croquetes boníssimes i vam jugar a un parc del propi recinte que tenia la granja mentre esperàvem l'autocar.I fins aquí un gran día assolejat i ple de noves descobertes! Esperem que us hagi agradat la nostra publicació!Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.