19 de febrer del 2016

Els Cargols creadors d'art

Mireu quina galería d'art hem muntat a la nostra classe? Definitivament l'impresionisme abstracte és la nostra especialitat!

 
Voleu veure com ho hem  fet?
 
Preparem el material. Necessitem pinzells petits, pintura de diferents colors i de base cartolines de color blanc i negre.

 Esquitxem lliurement! És divertit i molt creatiu!



 
Aquesta vegada descobrim una nova técnica, no es tracta de pintar sobre la base, ni de fer ditades o estampacions. La pintura salta del pinzell a la cartolina i deixa rastres ben diferents amb cada esquitxada. Nosaltres també ens taquem una mica i això ho fa encara més divertit!
Aquest va ser el resultat:
 
AFEGIM UN MARC PER DONAR-LI VALOR A LA NOSTRA OBRA
 
 
 
La següent activitat la vam dividir en dues sessions:
La primera consistía en barrejar aigua amb pintura per fer-la més diluïda. Doncs el nostre objectiu era fer glaçons de gel de diferents colors. 


 Els nens i nenes  ficaven les mans per remenar bé l'aigua i la pintura i després jo ho ficava a la bossa de plàstic per fer els glaçons amb l'ajuda d'un embut.



Ja tenim enllestit el de color rosa!
Ara una safata de taronja...


 Una mica de verd de diferents tonalitats...




I... som-hi al congelador!
 
Al día següent comença la segona part de la nostra sessió:
Pintem amb gel de colors







 
 Pintar amb gel va produir sensacions molt diverses però sobretot ben divertides: alguns deien que estava fred, altres es passaven més estona intentant agafar el gel que no pas pintant perquè els hi relliscava de les mans però tots van estar molt participatius i tenien molta curiositat per la nova activitat.























Aquest també ha quedat ben maco, oi?

I per acabar aquí teniu un petit collage de l'última activitat:




















Un bon tros de film estirat sobre dues taules, pinzells, pintura, colors i... els companys estirats a terra mirant com pintàvem!

Vam gaudir molt amb aquesta sessió, tant quan tocava fer el paper actiu pintant sobre el paper de film com quan tocava el passiu observant els rastres de pintura que dibuixaven els amics sobre nosaltres.


 
Ara ja ho sabeu: els vostres fills i filles són uns artistes!
Esperem que us hagi agradat la nostra publicació i us agraïm els vostres comentaris.
Gràcies famílíes! 
 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.