31 d’octubre del 2014

ELS CONILLETS TREBALLEN LA MOTRICITAT FINA I... MÉS COSES!!!


                                              MOTRICITAT FINA
Durant tot el que portem d'aquest trimestre , els conillets han estat treballant sobretot la motrictat fina.
Per exercitar la motricitat fina és fonamental potenciar el desenvolupament oculo-manual.Algunes de les maneres en que promovem el seu desenvolupament és mitjançant activitats com col·locar diferents objectes per tal que el nen/a els agafi , ensenyar-li a utilitzar les dues mans alhora,fent activitats de precisió manual, ...

Una de les activitats proposades era intentar ficar les pilotes que teníem repartides per la classe dintre de la boca del conillet  (una capsa ) amb una o les dues mans.se les ha menjat el conillet!!!

tens gana conillet??torna'm la pilota si us plau

Un altra activitat proposada va ser repartir tot de taps de suro pel terra de la classe i intentar fer torres i tot tipus de creacions amb ells .


També hem provat activitats d´habilitats, com per exemple colar una bola pel forat d´una ampolla i veure el recorregut fins que cau abaix.


ho aconseguiré?????
uauuu, que divertit!!!!


aquí no hi ha forat???La següent activitat proposada va ser un altre joc d´habilitat a on els nens/es havien de ficar boles per un recorregut de tubs de paper higiènic. Els hi va resultar molt divertit e interessant.

col·loquem-ho bé...

cauen!!!!

m´ajudes ??

faré una mica de trampa...

                                                   MOTRICITAT GROSSA
La motricitat gruixuda la  treballem diàriament en el nostre espai creat i dissenyat tant per facilitar el seu desplaçament com per construir circuits motrius amb els materials adequats per la seva edat, per tal que els nens adquireixin un desenvolupament progressiu del seu cos : seient-se, gatejant,caminant,...
Per treballar-ho ens posem com a objectius bàsics l' estimular les diferents àrees sensoriomotores del nen per enfortir la seva autonomia al aconseguir el control del cos ,reafirmar el to muscular i reforçar els moviments del nen pel seu desplaçament.

CONTACTE MUSICAL


És imprescindible per al desenvolupament del nen que durant els primers anys de vida hi hagui una estimulació sonoromusical. En aquests moments , l´estimulació musical produeix un efecte molt avantatjós en l ´infant : l´ajuda a desenvolupar tant les seves capacitats  físiques com les intel.lectuals.

un,dos,tres,..música!!!!


quin instrument fa més soroll???  jijiji
Primer provem amb instruments de veritat i després.... no hi ha res més divertit que els instruments musicals casolans!!!també es poden fer equilibris!!!
Mambo!!!

toquem plegats company????

                    PRIMERES AUDICIONS EN  LLENGUA ANGLESA

Per ultim us volem comunicar que la mestra d´anglès del centre , Lourdes , ens ha passat un cd de cançons en anglès adaptades per a la nostra edat que anirem sentint i treballant petites estones durant tot el curs per quan arribem al pròxim curs estiguem una mica preparats!!!!
Aquí us ensenyem uns dels primers contactes amb les audicions en anglès.

  ens assentem i escoltem.....

A la classe al mateix temps que escoltem l'audició , els hi ensenyem el significat mitjançant dibuixos o elements naturals perquè comencin a prendre contacte.Més endavant ja us anirem informant dels avenços!!!


                                 

I fins aquí un petit recull d´algunes de les moltes coses que treballem a diari els conillets, FINS AVIAT!!!!!!!2 comentaris :

  1. Pero que guapísimos!!! muchas gracias por hacernos partícipes de su día a día (mami Leo)

    ResponElimina
  2. Gràcies per recollir en imatges els avenços, les activitats, els jocs i com passen els dies a l'escola. (Mama Noa M.)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.