4 de juliol del 2014

ELS CARGOLS MOSTREN UNA MICA DE TOT

Durant tot el curs els cargols han anat agafant hàbits i rutines que ens vindran molt bé per començar " la escola de grans".Hem fet un petit recull de activitats i rutines diàries del cargols per què pugueu veure com ho fem de bé i lo molt que gaudim al Petit Mon.
Al inici de la classe ,i quan ja hem arribat tots, el primer que fem es passar llista per veure qui ha vingut i adonar-nos de qui ha faltat.
La Sonia ens pregunta: ha vingut la/el .... i nosaltres quan sentim el nostre nom diem : SI!!!!!




a vingut l'Aitor?? Siiiii

 


i en Roger??? Siiiii

 


i l' Alex, ha vingut?? Siiiiii

 


i la Karla???Siiii

 


i a vingut en Julen?? Siiiii


















 
Un cop hem passat llista i ja sabem qui ha vingut i qui falta, mirem en quin dia de la setmana estem, quin temps fa al carrer (mirant per la finestra) i per finalitzar cantem la cançó dels dies de la semana.



 

 
 
dilluns,dimarts...


set son el dies...

de la setmana...



...diumenge set son!!!!!
 
Desprès , fem un repàs dels colors bàsics que hem anat treballant al llarg del curs i aprofitem per recordar també les formes.
 
 
 blau,groc,verd, vermell
 
 

 
 Desprès del repàs ,ve la diversió i a la vegada l´aprenentatge!!!Fem tot tipus d´activitats molt divertides que alhora ens ensenyen moltes coses .Ara seguit us mostren algunes d´aquestes activitats tan divertides que hem realitzat últimament.
 
Alguns dies, i per treballar la psicomotricitat fina i l´agilitat, ens assentem a la taula a fer construccions amb els pals de fusta. Fem torres altes , fileres, i tot allò que s´ens acudeix....
 
 














a veure si aguanta de peu...


vols una de les meves fustes???



com es farà una casa???



 
 
 
Un altre de les activitats divertides que hem realitzat ,per a treballar el nostre cos i el reconeixement del nom dels nostres companys va ser posar-nos unes màscares de girafa i .... a veure qui ens posen davant!!!!!Vam passar una estona molt entretinguda i quan portàvem una estona descobrint al nostre company vam voltar per la classe mirant-nos al mirall, investigant als companys,....
 


 

saps qui soc??





vols ballar amb mi???


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hi ha una cançó que ens agrada molt i amb la que ens ho passem molt bé a més de que ho fem genial!!! Es la cançó de la barca amb la que entre d´altres treballem el equilibri del cos.


la barca puja i baxa...


el joan la va a buscar...


un petó i una abraçada....

 
 
 
 
Hem descobert una maquina ,que fa una cosa fantàstica!!!!.... hi fiques una fulla sencera i amb una maneta fent voltes la fa paperets petits!!! Ho hem volgut provar tots i quan hem ajuntat un bon grapat de paperets petits..... mireu que bé que ens ho hem passat!!!!!
 













I per últim , i per que veieu que no només treballem, us volem mostrar una mica del nostre esbarjo a l'espai que més ens agrada aprofitar..... EL PATI!!!!






 
 





I fins aquí, que els cargols us han volgut ensenyar tot el que treballen i lo bé que s'ho passen fent-ho.Desitgem que gaudiu veient els esforços i la felicitat dels vostres nens/es igual que ho hem gaudit nosaltres mentre ho vivíem!!!!
 







 
 
 

 

1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.