10 de febrer del 2023

ELS COLORS DE L'HIVERN

 


Aquesta setmana els Esquirols han conegut a en Floquet, un floc de neu que ha arribat a la classe per acompanyar-nos en aquesta època de l'any. Aquest ésser màgic congelat ens portarà moltes sorpreses... aquesta setmana ha vingut per explicar-nos els colors de l'hivern. 




La setmana ha estat plena d'EXPERIMENTACIONS i així hem interioritzat millor els conceptes. 

Taula de llum amb farina: 

- Simulem la neu amb farina i experimentem el seu tacte, treballem la motricitat fina, posem la taula amb llums blaves i blanques:



Minimon de l'hivern: 

És una proposta de joc creada a partir d'una combinació de diferents elements, en aquest cas com a fil conductor l'hivern. Hem posat teles de colors lila, blanc i blau, óssos polars, arc de sant martí i ninos Waldorf. El minimon ha estat pensat per crear o imaginar històries sobre aquesta època de l'any.   






Pintem amb gel:

Agafem aigua, posem colorant i uns bastonets. Mireu com pintem amb el gel... i està molt fred!









I així ens ha quedat:


Tintem aigua amb colors de l'hivern: 

Hem agafat tres recipients amb aigua i hem posat paper pinotxo per tenyir l'aigua. Com passa de ser transparent a blava, blanca i lila! 





Així de bonic ens ha quedat: 


El cuc "Hivern" de la motricitat fina: 

Ja per acabar, els Esquirols s'han emportat un cuc amb els colors de l'hivern, un cuc amb botons per a que puguin emportar-se'l on vulguin i treballar la motricitat fina: 



PETIT MÓN





















Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.