10 de juny del 2022

Els Cargols estem fets uns artistes!

 Utilitzem diferents tècniques per pintar

Com bé sabreu, als Cargols ens agrada molt pintar i; per què no fer-ho utilitzant altres elements que aparentment en el nostre dia a dia no utilitzem per pintar? Pintar fomenta la creativitat, la imaginació, estimula la comunicació, afavoreix l'expressió dels seus sentiments, etc. entre altres beneficis. Per això, la Paula ha posat al nostre abast diferents materials per poder crear les nostres obres d'art!

1. Pintar amb paper film

La Paula ens ha col·locat les taules posant film al voltant de les potes i ens ha donat una safata plena de pintura. D'aquesta manera, amb l'ajuda d'un pinzell hem pogut pintar i exercitar la nostra motricitat. Mireu! 


















2. Estampació amb taps de suro 


Hem agafat taps de suro i els hem estampat a un paper. En aquesta activitat, a més de repassar els colors com a les altres, hem aprofitat per repassar el concepte de la rodona. 






















3. Estampació amb globus

La Paula ens ha omplert la classe de paper d'embalar, ens ha donat pintura i globus i hem pogut gaudir creant una obra d'art, però aquesta vegada, de forma cooperativa, ja que hem participat tots els nens/es a la mateixa superfície!





























Ens ho hem passat molt bé convertint-nos en pintors! 

Us animem a dur a terme aquestes tècniques de pintura a casa!

Petit Món 


1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.