18 de març del 2022

Els Cargols ens fem grans...

Potenciem l'autonomia

Els Cargols durant aquests dies, hem treballat la nostra autonomia. Volem poder fer les coses sols/es i ajudar a les nostres famílies. A més a més, gràcies a les activitats que us ensenyem, a continuació, hem treballat altres aspectes i capacitats; com per exemple, la motricitat. 

1. Estendre la roba

Aquesta activitat consisteix a estendre la roba per les cordes que ens ha col·locat la Paula per la classe. Hem hagut d'agafar pinces i mocadors; i posar-los a la corda. D'aquesta manera, hem potenciat la motricitat fina, la concentració i l'autonomia. Mireu!















2. Ens posem la jaqueta sols/es 

Al Petit Món volem formar nens/es capaços de fer les coses per ells/es sols/es. Per això, proposem activitats on ajudar-los a realitzar les coses sense ajuda; ja que últimament a la classe dels Cargols s'escolten moltes frases com: No puc! Jo sol/a! Vine! Per fer-ho, la Paula ens ha ensenyat una manera molt divertida i més fàcil per nosaltres. Mireu!














Tot i això, cal tenir present que cada nen/a és un món i cadascú té el seu ritme d'aprenentatge i s'ha de respectar.

3. Ens rentem les mans

Durant aquests anys, rentar-se les mans s'ha convertit en un hàbit molt important i necessari per no posar-nos malalts. Els Cargols cada dia en tornar del pati, ens preparem per dinar i ens rentem les mans. Cada cop ho fem millor i sols/es. D'aquesta manera, a més de treballar l'autonomia, aprenem sobre la importància que té l'aigua i l'ús del sabó! Mireu com ho fem!














Heu vist que bé ho fem famílies? Us animem a fer aquest tipus d'activitats amb els infants per fer-los més autònoms i partícips de les tasques que realitzem cada dia. 

Fins aviat!

Petit Món


2 comentaris :

  1. Estos peques que bien se lo pasan mientras aprenden.
    Que buen trabajo!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la bona feina que realitzeu cada dia!

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.