22 de gener del 2021

Ja ha arribat l'hivern a la classe dels Cargols

Com veureu, ja ha arribat l'hivern a la nostra classe. Per això, com han baixat les temperatures i fa molt fred, la Paula ens va portar diferents peces de roba amb les que vam poder abrigar-nos: bufandes, gorros, guants! D'aquesta manera, vam aprofitar per treballar el vocabulari de la roba d'aquesta estació. Mireu-ho com ens hem vestit!

















Un cop tots/es, vam estar ben abrigats amb l'ajuda de la Paula, ens vam adonar que el pingüí que hi ha a la nostra classe estava poc abrigat; ja que només portava una bufanda. Per això, la Paula ens va proposar una altra activitat. I si li fem un abric, uns guants i un gorro perquè no passi fred? 

Així que entre tots/es utilitzant pintura de color blau, color típic de l'hivern, vam pintar les peces de roba. 


















Però, ara faltava un pas; li havíem de posar la roba. Mireu-ho com ho fem!















I per acabar de treballar aquesta estació tan freda, i com la Paula sap que ens agrada molt pintar i ens ajuda a treballar la pinça i la motricitat fina, vam pintar amb el color de l'hivern (el blau) però aquest cop en una superfície molt gran! Mireu-ho quins artistes!

















Així ha quedat la nostra obra d'art que ara forma part de la decoració de la nostra classe!


Esperem que us hagin agradat les nostres activitats! 

Fins a la propera!

Petit Món

2 comentaris :

  1. Como aprenden, y que bien se lo pasan con las actividades de la guarde ! Gracias Paula por hacer que Sofía vaya tan contenta !!

    ResponElimina
  2. me encantan que estén disfrutando,cada día son diferentes, buen trabajo.

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.