24 de gener del 2020

DIARI DE UN CONILLET

Hola famílies!!! Molts de vosaltres hem dieu sovint que us agradaria molt veure per un foradet com passen el dia els vostres fills/es.
És per això que he pensat fer-vos cinc cèntims del que fan dia a dia els vostres fills a la classe dels Conillets.
Treballem algunes rutines diàries , fem estones lliures , dediquem moments a aprenentatges a través de fitxes , fem experimentacions , ...
Als matins , cada dia el comencem igual : ens asseguem tots i cantem la cançó del bon dia, que tot s´ha de dir cada vegada ho fem més bé!!!!








Seguit del bon dia , passem llista . Posem les fotos dels nens que han vingut a la caseta de l'escola i dels nens/es que han faltat a la caseta de casa.










Cada dia de 9:30 a 10 hores fem la classe d'anglès amb la teacher Paula, ens agrada molt , ens divertit i anem aprenent cosetes.










Els dilluns ens toca fer psicomotricitat . Venim tots equipats amb el xandall i .... Passem  pel "xurro" , caminem fent passes grans per les anelles , caminem a quatre grapes pel banc , ...
Mireu , mireu...




































La resta de la setmana realitzem activitats variades sense horaris per no caure en rutines . Depèn com ens resulti el dia ,fem unes activitats o altres per fer el dia més entretingut.
Hi ha dies que els dediquem al joc heurístic . Amb el material que teníem i el que ens veu portar , tenim calaixos de coses ben entretingudes amb les que passem una bona estona jugant. Que tal unes ulleres de sol?? que hi ha dintre del moneder??? et faig un nou pentinat??? És molt divertit!!!!



 

 

 

 

 

 

 



Uns altres dies els dediquem a la lectura, i tot i que encara no en sabem de llegir ens agrada molt mirar les imatges dels contes i aprenem a travès de les imatges.













Hi ha dies que els dediquem a treballar la temàtica del trimestre a través de les fitxes del nostre àlbum. Ara estem treballant l'hivern... mireu , mireu!!!









Desafortunadament aquesta setmana no hem pogut fer fotos de les estones de pati perquè el temps i la pluja no ens ho ha permès.

 A mig matí , canviem bolquers i aprofitem que estem tots ben nets per asseure a veure aigua. Ja quasi tots no necessitem ajut i ho fem solets!!!!























A migdia , quan els nens/es que marxem a casa surten de l'escola , nosaltres ens preparem per dinar : posem pitets , ens asseguem a taula i  ... a dinar!!!!

















Després de dinar ,tocar descansar per recarregar les piles i... quedem adormits de seguida!!!!






















A la tarda , com que passa molt ràpid , ens dediquem a fer joc lliure tot i que l'anem variant : uns dies juguem amb la capsa dels animals , uns altres amb apilables , uns altres amb les joguines de la cistella , d'altres amb els cotxes i pàrquings , ....








Un cop berenats , ens posem ben guapos i ens assentem amb les jaquetes posades a esperar que ens vinguin a recollir els nostres familiars!!!!


I fins aquí un tastet del dia a dia dels vostres petits/es. Eperem que us hagi agradat!!!!
                                                                  
                                                   EL PETIT MON








3 comentaris :

  1. Quina super entrada al blog!! I quin dia a dia mes entretingut, ara entenc perque esta sempre tan cansada la Leire, sho passa pipa!!!

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta publicació !!! Dona gust veure que bé s'ho passen !!! Feu un bon equip tots plegats!! Mami del Marc

    ResponElimina
  3. Gracies Sonia!! Que maco veure com aprenden I es diverteixen!! Per aixo ve tan contenta!!
    Mamá Iris

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.