22 de novembre de 2019

ELS CONILLETS EXPERIMENTEN AMB IOGURT... I MÉSHola famílies!!! Un cop més  els Conillets hem fet una activitat d'experimentació.
Aquesta vegada hem experimentat amb :  Iogurt.
Per començar l'activitat hem dividit la classe en grups de 4 nens/es per poder gaudir-ho millor .
Ens hem assegut a la taula i cadascú de nosaltres teníem tot de materials per a treballar : safates , embuts , culleres , plats i gots de joguina , pales ...
Dintre de cada safata la Sonia ens hi ha abocat iogurt i.... a jugar i a gaudir!!!!
A continuació us deixem un petit recull d'imatges de l'activitat.
Un cop hem acabat d'experimentar amb els iogurts , hem decidit aprofitar-los ... afegint pintura!!!!
Hem agafat les quatre safates amb els iogurts dintre i les hem barrejat cadascuna amb un color bàsic: vermell , blau , groc i verd.
La Sonia ens ha preparat una cartolina amb el nostre nom i amb l'ajut de rodets  hem pintat la làmina del color que més ens ha agradat.
Com que teníem decorada la classe amb les obres d'art que vam fer a l' ultima experimentació , hem fet canvi i ara els nostres quadres de iogurt són els que ocupen les parets de la  nostra aula. Us habieu adonat???Per últim , hem volgut aprofitar una mica més aquesta experimentació i hem preparat un últim joc. Des de fa temps , hem estat guardant envasos de làctics i ens hem ajuntat amb un bon grapat.
Penseu que un material tan senzill pot donar opcions de joc??? Els nostres Conillets us demostraran tot seguit que n' és de divertit aquest material i totes les possibilitats de jocs que es poden trobar : apilar , fer files , aixafar , estripar... S'ho han passat d'allò més bé!!!!I fins aquí la nostra nova entrada , fins aviat!!!!

                                                                                                                           EL PETIT MON

1 comentari :

  1. Com disfruten amb les activitats que fa la Sònia !!! Magnífic !!! Mami del Marc

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.