11 d’octubre del 2019

ELS CONILLETS I ELS COLORS DE LA TARDOR

                                                                 COLORS DE TARDOR

Aquestes setmanes els conillets hem estat experimentant amb els colors de la tardor. 
Hem fet algunes activitats que us explicarem tot seguit i ho hem gaudit molt.
Una de les activitats proposades ha sigut jugar amb mocadors dels colors de la tardor. Ens hem trobat a terra tot de mocadors grocs, taronges, vermells i marrons i hem interaccionat amb ells : els hem estirat , els hem arrugat , ens hi hem tapat amb ells , ...
Mireu que divertit ha sigut!!!!!
























es suau!!!!!


















La següent activitat que us explicarem és l'elaboració d'una obra d'art!!!! Amb cartó , cartolina , fulles , pintures i ceres de colors cadascú de nosaltres hem confeccionat el nostre primer quadre que farem servir per decorar la nostra classe.
A la primera part de l'activitat , la Sonia ens ha presentat una safata de pintures dels colors de la tardor i ens ha posat davant cartons grans que hem pintat amb rodets entre tots per fer el marc del nostre quadre. Voleu veure com ha estat el procés???









Un cop hem tingut el cartó pintat , la Sonia s'ha encarregat de retallar-ho  per fer els marcs de les nostres creacions.
El següent pas ha sigut que cada nen/a hem pintat amb ceres toves del colors de la tardor dibuixos que representen elements de la nostra temàtica , en aquest cas hem escollit bolets , fulles i pomes.
A continuació us hi deixem unes imatges d'aquesta part de l'activitat.













I aquests dibuixos disposats en un fons de cartolina de color negra... finalitza la nostra obra d'art!!!!
Si us hi fixeu bé quan entreu a la classe , podreu veure que ara formen part de la nostra decoració de la classe.













La última activitat que us ensenyarem a continuació són ampolles sensorials dels colors de la tardor. Recordeu que us havíem demanat que portéssiu una ampolla petita d'aigua buida??? Doncs tot seguit veureu per a què ens han servit...
Aquí us presentem primer els materials...


























Per començar aquesta activitat , a la taula ens hi hem trobat tot de trossets de paper de seda amb es colors bàsics de la tardor : taronja , vermell , groc i marró.
Per grups , hem manipulat aquests paperets : hem fet boletes, els hem estripats , els hem arrugat...





El següent pas ha estat ficar els paperets amb els quals hem experimentat dintre de les ampolles buides. Cadascú hem ficat paperets d'un mateix color , pero cada nen/a colors diferents (com estem treballant,colors de la tardor)






Un cop hem tingut les nostres ampolles plenes de paperets de seda , la Sonia amb una ampolla gran i un embut ens ha omplert les petites amb aigua. Nosaltres les hem remenat perque es barregi l'aigua amb els papers i quedi tintat del color dels nostres paperets.


















I fins aquí un tastet del nostre dia a dia a la classe del Conillets!!! Esperem que ho gaudiu veient tant com nosaltres ho hem gaudit fent-ho!!!!!
Fins aviat!!!


                                                                                                                         EL PETIT MON

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.