15 de febrer del 2019

ELS CONILLETS FAN JOCS DE LLUMS

Aquesta setmana us hem demanat que portéssiu una lot per realitzar diferents activitats a la classe , i us hem de dir.. que ens ho hem passat genial!!!!
La primera activitat que hem fet ha sigut posar tota la classe a les fosques tapant tot amb mantes ... i experimentar amb les llums .Ens hem mirat uns als altres, hem buscat pels racons , hem investigat el mirall... Mireu quines fotos més xules!!!










Aprofitant les lots , ens hem creat una taula de llum!!!  He agafat una de les capses guarda tot que tenim a l'escola i hem ficat totes les nostres lots enceses dintre. Per veure com podiem anar canviant de color hem agafat la capsa de mocadors transparents... i ha resultat força interessant. Blau , groc , verd , vermell...

 

 











Aprofitant la taula de llum , hem posat per sobre farina de galeta i hem fet d'artistes!!!! Un per un  , hem fet dibuixos a la taula de llum i ens han quedat molt bé!!!! Hem passat una estona molt divertida , tot i que a algú de nosaltres no ens ha agradat gaire el tacte de la farina de galeta....











I com a ultima activitat , sense la taula de llum , hem agafat les nostres lots i els mocadors de colors i hem fet joc lliure a les fosques a la nostra classe!!! 
Esperem que gaudiu veient les fotos igual que nosaltres hem gaudit jugant!!!!















I fins aquí el nostre petit resum  de la nostra setmana amb les lots !!! Fins a la propera famílies!!!! 

3 comentaris :

  1. Uau! Moltes gràcies per compartir-ho! No m'extranya que l'Emma vagi tant contenta a la guarde! 😊

    ResponElimina
  2. Ohhhhh!!! Quina experiència tan bonica!!! Felicitats per la feina feta!!!!

    ResponElimina
  3. Gracias, Sonia! Qué actividades más chulas. Qué bien! Gracias por las fotos :)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.