2 de març del 2018

HA ARRIBAT L'HIVERN A LA CLASSE DELS ESQUIROLS

Al desembre l'hivern va arribar a la classe, entre tots vam fer manualitats per guarnir tots els racons de l'aula i d'aquesta manera vam veure que passa quan aquesta estació tan freda forma part de nosaltres.

Comencem a canviar el tipus de roba,  a utilitzar jaquetes més gruixudes, guants, gorros, bufandes, botes d'aigua... i així em après vocabulari nou.
  




Entre tots vam decidir fer pingüins, perquè vam considerar que és un animal que viu en un hàbitat on fa molt fred i tot està ple de gel.







Realitzant aquesta activitat hem treballat amb un material nou per nosaltres "el fang", l'hem estovat, hem picat a sobre d'ell per poder modelar-lo, també hem fet la pinza quan fèiem bocinets i per últim hem fet les pilotes que donarien la forma del tronc i el cap del pingüí.


 

 



 



Aprofitant la setmana de neu que hem tingut,  hem fet una experimentació molt interessant. Hem creat neu artificial!!!


Material:
Bicarbonat de sodi.
Safata.
Aigua freda.
Colorant alimentari.

Com fer l'exeriment per si us animeu i ho voleu fer a casa:

Aboqueu tres gots de bicarbonat de sodi en un bol o safata, afegiu-hi un got d'aigua freda a poc a poc i barregeu-ho fins aconseguir la textura adequada, que tindrà un tacte similar al de la neu. Nosaltres hem afegit colorant alimentari de color blau, però podeu fer servir diferents colors.

Amb aquesta activitat al que he fet es motivar als nens a jugar amb aquesta neu artificial, els i he dit que podien fer boles de neu i hem pogut distinguir si està fred o calent, dur o tou.


 









 













 

 

I per últim ens rentem les mans!!! 

 

Desitgem que us hagi agradat.

PETIT MON

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.