23 de juny del 2017

Compartim estones de l'aula amb els cargols

Avui els cargols volem compartir amb vosaltres algunes de les estones de joc a l'aula:
El dia que em veuen entrar amb safates plenes de coses per experimentar... tenim el xivarri assegurat. La classe s'omple de crits i de cares somrients d'emoció.
Jugar amb safates i remenar és d'allò més divertit per als peques. Aquesta vegada vam tocar les llenties i els cigrons, els pescaven amb els dits o ompliem els punys i després ho llençaven. Vam incorporar alguns elements plàstics per traspassar-ho d'una safata a una altra, alguns gaudien fent servir els estris i d'altres només remenàven amb les mans. Al cap i a la fi, a nivell sensorial és molt més explossiu.   




Aquestes llenties poden passar per l'embut?



 
Remenem, intercanviem safates i estris amb les altres taules i entre els companys i, sobretot, intentem tenir molta cura de no caure les llenties a terra...






 Pero amb tanta emoció és difícil d'aconseguir!



Algú s'ho va passar tan bé que es va guardar uns quants per continuar jugant més tard...

ai, ai Guanhao! jeje els hem retornar tots a la safata
I, fins aquí tot estava prou controlat... 
alguns jugaven tranquils



d'altres començaven a emocionar-se




i, després d'això... començà una història que  diu "Vet aquí una vegada, una mestra que va estar escombrant llenties durant tres dies seguits" ;)
Així, que vam decidir amagar les safates una setmana i treballar altres coses també divertides, importants i que no s'escombren jijiji
Vam començar a treballar el conte de "El cargol i l'herba de poniol"
Aquí teniu una versió que als vostres fills els hi agradarà molt compartir amb vosaltres! Nosaltres l'hem treballat així :)
 
  I fins aquí hem arribat per avui, jugueu a casa amb ells, us recomano especialment que us animeu a "arrencar l'herba de poniol" però si algú s'anima amb les llenties i els cigrons voldrem veure les fotos!
Una abraçada famílies i bona revetlla a tothom!

2 comentaris :

  1. Gracias como siempre por compartir las experiencias de nuestros peques! (mama de Sophie)

    ResponElimina
  2. hahaha, me encanta. Gracias por compartir estas experiencias!!! Norah nos enseñó a arrancar la hierba hace unos días... no se cansa!!! ;p

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.