13 d’abril del 2017

ACOMIADEM EL SEGON TRIMESTRE

Ja deixem enrere el segon trimestre... Durant tot aquest temps hem après molt i hem treballat de valent!!!

Com ja us vam explicar a la programació trimestral; hem traballat els conceptes pertinents a cada grup classe, les festes populars i tradicionals, les cançons que ens pertocaven i com a resultat hem fet un album de fitxes que ens emportem a casa. Així, podreu aprofitar per repassar-lo amb els vostres fills. 

Si ajuntem les entrades del blog amb els videos, les fotos i aquest àlbum, segurament us podreu fer una idea més aproximada de com son les estones a l'aula que dediquem a fer aquestes activitats plàstiques. 

S'inicien en com agafar un color, una esponja i un pinzell... Alguns pinten amb molta cura i d'altres fan traçades tan llargues que arriben fins a la fitxa dels companys en el millor dels casos o fins a la bata o els cabells en d'altres jeje...  

També ens han ensenyat molt les classes de psicomotricitat on fem grans avenços en la coordinació general del cos: reptem, fem equilibris, salts, aprenem danses, recorrem circiuts, treballem ritmes... Tot i que observant-los te n'adones que el treball del cos és un constant aprenentatge i que ells mateixos es posen reptes que de mica mica van superant. Proven a imitar als companys i en aquell moment efusiu de joc tots són capaços de superar-se. Les seves cares d'entusiasme reflexen la satisfacció dels seus èxits. 

Importants i molt divertides tambè les classes d´anglès!!! A part de passar-ho molt bé, estem aprenent molt gràcies a les cançons i el vocabulari de la Sara...

Per acabar, us deixem una mostra del treball final de cada grup classe i us desitjem una feliç setmana santa. Gaudiu i descanseu, ens queda un tercer trimestre ple de nous anècdotes i amb moltes coses per aprendre i descobrir.
Els cargols

                               












Els esquirols






                                                              









Els conillets




Els Ratolins


Bones vacances!

1 comentari :

  1. Como trabajáis las carpetas! Nos encanta! Son preciosas siempre aparte de escuchar los comentarios de Sophie explicando lo q ha hecho cuando pasamos las hojas :-)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.