13 de maig del 2016

SETMANA DELS COLORS A LA CLASSE DELS CONILLETS


M´agradaria començar per agrair-vos la vostra col.laboració en la nostra setmana dels colors , portant als nens vestits de diferents colors per poder treballar la nostra temàtica.
Per treballar la temàtica dels colors hem estat fent diferents activitats que us mostrarem a continuació. Hem fet servir diferents tècniques i materials i ha resultat una experimentació molt interessant!!!

Com a inici de la setmana dels colors , la Sonia ens ha demanat ( als papes) que escollim un color per vindre vestits amb una samarreta i així aconseguir tindre a tots els nens amb els quatre colors bàsics.

 
Una de les activitats proposades ha sigut pintar uns dibuixos amb ceres i pintura. Cada dibuix tenia el seu color i cada grup hem pintat els nostres dibuixos : granota verda , llimona groga , tomàquet vermell , núvol blau,...
 





La proposta d´activitat per aquests dibuixos ha sigut que un cop pintats la Sonia li ha posat velcro i nosaltres els hem hagut de col.locar cada dibuix a la seva filera.
Hem necessitat una mica d´ajut , però ho hem fet força bé!!!!
 



 
I així queda el resultat !!!!
 
 
Següent activitat : provem menjar del nostre color!!!! A la taula ens hem trobat cadascú un plat del nostre color amb menjar també del nostre color . Ens hem trobat un plat groc amb plàtan , un plat vermell amb síndria , un plat verd amb kiwi i un plat blau amb gominoles!!!!
Per començar cada grup de color hem tastat el nostre plat , però desprès hem fet una barrejar de colors i ho hem pogut provar tot!!!!
 
 
 
 
 

 
 
Continuem amb més activitats!!!!!! Ara una de ben divertida!!! Ens agrada molt jugar amb globus... i no podia ser d´una altra manera , hem tingut globus cadascú del nostre color!!!!
Primer hem començat agafant cada grup el seu color i al final hem acabat jugant a compartir-los
 












 
 
 
I continuem amb la temàtica dels colors!!!  Segúent activitat proposada : juguem a classificar agulles d´estendre dels quatre colors . En què consisteix l ´activitat?? La Sonia ens ha preparat la taula amb quatre pots , un de cada color. Al centre de la taula tot d´agulles d´estendre. Nosaltres hem de ficar les agulles del nostre color al nostre pot, hi tot i què ens han ajudat una mica ho hem aconseguit força bé!!!!
 
  

 Ara us mostrarem com poder veure tot de colors.... amb ulleres!!!! Una paret vermella??? un nen de color groc???  una porta blava?? una Sonia verda??? Tot es possible!!!!! Només necessitem ulleres especials , fetes de cartolina i paper de celofana !!!!
 



 
 
I també hem realitzat una feina relacionada amb la temàtica dels colors que ens agrada molt fer en el nostre dia a dia : enganxar gomets!!!!





I per últim us volem mostrar les cançons (que ens sabem) dels colors perquè ens pugueu acompanyar cantant a casa.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Desitgem que us hagui agradat la nostra temática i que l´aprofiteu per continuar treballar els colors a casa amb ells!!!!
Fins la propera!!!!!

6 comentaris :

  1. Bon dia

    la idea de los colores genial! me han encantado las fotos y más. Veo que se lo pasaron bomba y estuvieron entretenidos.
    Eso es lo importante. que disfruteeeen hasta el infinito y más allá :)
    Mama de Chloe

    ResponElimina
  2. Ohhhhh Sonia, moltes gràcies per l'entrada al blog :)
    M'encanta veure com aprenen i s'ho passen bé.
    La foto amb les ulleres és genial jaja
    Mama d'Emma

    ResponElimina
  3. Me encanta ver a los peques tan contentos y que encuentras maneras tan divertidas de aprender! Gràcies Sònia!

    ResponElimina
  4. Estic encantada de que us agradi la feina que fan els "meus" peques i que pugueu veure una mica lo bé que ens ho passem!!!! La veritat es que es un gran plaer poder treballar amb ells, moltes gràcies a vosaltres per fer-ho possible!!!!

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.