18 de desembre del 2015

PRACTIQUEM EL TRAÇ

 Durant aquesta setmana els esquirols hem estat treballant el traç i ho hem fet utilitzant diferents tècniques i materials en diferents espais de la nostra llar. 




El primer espai va ser a l'exterior, concretament al pati, els nens/es es van trobar dibuixat a terra diferents formes: rodones, quadrats, línies... i al costat safates amb pedres que hi havien de col·locar a sobre de les diferents formes.
Van començar a posar-les dins o fora del dibuix i els hi vaig proposar de fer-ho per sobre de les línies per tal de treballar  la pinça i la precisió. 



Tots hem aprés a fer la pinça molt bé i també a treballar en grup ajudant-nos entre tots.


 

 
Ha estat una feina interessant per a tots els nens/es, perquè hem fet servir uns materials que trobem al nostre entorn habitual amb els que a vegades jugem com: les pedres, els guixos i per últim la farina i el pa ratllat.
  

Estem acostumats a dibuixar amb llapis de colors, però  fer dibuixos amb una part del nostre cos i amb materials de diferents textures: suau, raspós... també pot ser un altre manera divertida de treballar el traç.

           


Molts pensaven que anaven a menjar, però quan els hi arribava la informació del que havien de fer deien: I ELS COLORS PER PINTAR!!!







Què fas tu?                                                                         Jo faig rodonetes!!!




Mira quins puntets que he fet jo!!!
























L'última activitat els hi va agradar moltíssim!  Vam posar a una  de les parets de la nostra classe paper de pissarra. Això de pintar amb guixos de color  ha estat molt novedos per ells i s'ho han passat d'allò més bé .

Ja sabeu quin regal de Reis podeu demanar pels vostres petits/es.

Una pissarra!!!
 
 
 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.