23 de setembre del 2015

ADAPTACIÓ CURS 2015-16

 
Famílies!!!!  us volem donar la benvinguda al nou curs. Hi ha nens que ja hi eren al centre, d´altres que repeteixen la experiència viscuda per algun germanet i d´altres que comencen una nova experiència amb nosaltres . A tots us volem desitjar un bon curs i per què podeu gaudir de tot el que fan els vostres nens, un dels mitjans que us proposem és aquest blog!!.

L´adaptació és un període  dur i complicat tant pels nens com pels pares com per nosaltres. Són un dies en què els nens s´han d´anar  habituant a un nou espai, a persones noves adultes i a nens que no coneixen però tot i així provem entre tots de fer-los el més fàcil possible.

A totes les classes  hem tingut de tot : plors, rialles, ...
Però afortunadament hem passat l´adaptació sense problema i ara estem encantats!!! ( tot i que encara sentiu algun plor passatger )

Us deixem un petit recull d´imatges del que ha sigut el nostre procès d´adaptació.

                                                           CLASSE RATOLINS


















                                         
 

                                     









                                           CLASSE CONILLETS
                     



















 



 
 
 
 
CLASSE CARGOLS
 


















 
 
CLASSE  ESQUIROLS
 








 

 
 











 BENVINGUDES FAMÍLIES AL NOU CURS I FINS AVIAT!!!!!!
 

3 comentaris :

  1. Molt maques les fotos. És el primer any de la meva filla i molt contents :)

    ResponElimina
  2. Que motorizados que van!!! jejeje se lo pasan pipa!! la verdad es que este año la adaptación ha sido mucho más rápida... debe ser que ya son unos hombrecitos... jejejeje. Yolanda ( Mama Nacho )

    ResponElimina
  3. Muchas gracias por las fotos y dejarnos compartir algunos momentos del día a día de los niños allí. Es el primer año que llevó a mis hijas y la verdad nos lo habéis puesto muy fácil tanto a ellas como a mí en la adaptación. Se las be súper contentas el día a día y que en estos 20 días han aprendido hacer un montón de cosas nuevas y las fotos lo demuestran. Muchas gracias!! Laia ( Mama de Sofía y Nora)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.