17 d’abril del 2015

LA CLASSE DELS CARGOLS I ELS ESQUIROLS ENS ANENEM A LA GRANJA!


 Aquest dilluns, dia 13 d'abril, els grups més grans del "Petit món" vam marxar a Castellbisbal a visitar la granja-escola Can Pidelaserra.
 
Ha estat una gran experiència acompanyar i gaudir amb els vostres fills d'aquesta sortida. Els petits, els pares i mares que ens van acompanyar i les mestres ens vam divertir molt!!!

Un cop vam arribar les monitores ens van fer una visita guiada a cada grup classe de manera individual i vam pasar a veure als animals:
 
XAI PETIT



ohhhh! que és maco... i molt petitó!








 
Els esquirols fan la 2a ronda



 
CONILL
 
 
 
 
 
 
 
 
 Algú fins i tot es va animar a fer-li un petó al conillet a l'hora d'acomiadar-se!
 





Que petit i boniquet és aquest conillet!!!







 


















GALL





 



XAI GRAN






















Bé, "gran" (entre cometes) perquè aquest tampoc era adult però ja menava pinso en comptes de llet amb el biberó com l'anterior.





 PORQUET
 


 

 


















 
 
VACA
 




 



















 
FEM UN PASSEIG AL CARRO DEL PONI
 






Al carro pugem i un passeig fem!!!






Quin cabell més suau té aquest poni.
 
I per finalitzar vam fer la representació del conte de Sant Jordi amb la roba que els animalets tenien amagada a les seves gàbies.
 
Vet aquí una vegada un poble en el que hi havia un Castell on vivien el rei i la reina amb les seves filles. Els senyors feudals els vsitaven per explicar-li's que un drac ferotge havia arribat al poble i s'estava menjant a tots els animals!
 
 





 
tots estaven atemorits per la presencia del drac... els animals es van acabar i el drac va començar a perseguir a les filles del rei


 
i també se les va menjar!!!
Faltava una, que era la princesa gran del Castell. I el drac la va trobar... 

 
La princesa cridava i plorava atemorida... però, tot just quan el drac es disposava a menjarse-la, va aparèixer el cavaller Sant Jordi per salvar-la de les urpes del drac!

 
Sant Jordi va derrotar al drac aconseguint així la llibertat de la princesa i del seu poble. El rei i la reina van abraçar-se feliços al rebre aquesta bona noticia.



 

De la sang del drac va nèixer una rosa de color vermell que el cavaller Sant Jordi va regalar a la princesa en senyal d'amor i tots dos junts van marxar feliços sobre el seu cavall.





 




4 comentaris :

  1. Quina experiència més bonica i quin gran final!!! Els nens estan molt graciosos amb les disfresses!!!
    Una activitat molt enriquidora, moltes gràcies petit món!!!
    Judit ( mama Jorel )

    ResponElimina
  2. Aaaaara entenc perquè l'Ona em deia que s'havia posat una faldilleta!!! A mi no em quadraven les disfresses a la granja però veig que tenia raó!!
    Va tornar molt contenta... Com sempre!!
    Anna (Ona Roijals)

    ResponElimina
  3. Que ganas teniamos de ver las fotos!! Nachete nos habia explicado lo bien q se lo habian pasado. Es un apaionado de los animales!! Disfrutaron a lo grande!! Yolanda (mama de Nacho)

    ResponElimina
  4. Ens alegrem que us hagi agradat la publicació! Es cert que ho vam pasar d'allò més bé petits i grans!!! gràcies per participar al blog familíes, ens agrada molt llegir els vostres comentaris! ;)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.